Pedagogisch medewerker VSO Zeewolde – 6-7 uur

 

Voor onze voorschoolse opvang in Zeewolde zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 5 ochtenden in de week, van 7:30 uur tot 8:45 uur. De uren kunnen eventueel worden aangevuld met wat extra uren op de BSO of het KDV. Ben je geïnteresseerd in deze leuke functie en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Aarzel dan niet om te solliciteren op deze toffe vacature!

Wat ga je doen?
Geen dag hetzelfde is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen om hun eigen talenten te ontdekken. Jullie organiseren diverse ontwikkelings- en leeftijdsgerichte activiteiten die ervoor zorgen dat de kinderen alvast een basis leggen voor wanneer ze naar school gaan. Daarbij weet je altijd het overzicht te behouden en structuur aan te brengen.

Wat neem je mee?
Met jouw inzet kun je echt het verschil maken voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw sterke punten goed te benutten en hebt de passie en het talent om de potentie in kinderen te zien en hen daarbij te begeleiden. Flexibiliteit en organisatorisch vermogen zijn jou op het lijf geschreven. Daarnaast draag je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je open en professioneel in je communicatie met collega’s, kinderen en ouders. Naast je gekwalificeerde pedagogische achtergrond (check je diploma hier), breng je ook vrolijkheid en betrouwbaarheid naar het team.

Wat bieden wij je?
Het salaris ligt tussen de €2.539 en €3.489 bij 36 uur (schaal 6). Je komt te werken op een fijne locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeren we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur je CV toe via WhatsApp op telefoonnummer 06-38776117. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan direct, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.