Pedagogisch Medewerker – Peuterspeelzaal Almere Noorderplassen

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG WEER EENS GAAN BELEVEN?”

Bij Topkids staan we garant voor een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving waarbij ieder kind (én iedere medewerker) alle ruimte en aandacht krijgt die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een plek voor kinderen (én medewerkers) om plezier te maken, vriendschappen te sluiten en waar ze zowel zichzelf als de wereld om hen heen kunnen ontdekken.
Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? Heb je passie voor creativiteit, sport of spel?
Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Pedagogisch Medewerker Peuterspeelzaal ben je verantwoordelijk voor de peuters op de peuterspeelzaal. Je zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. Je bedenkt samen met jouw collega’s leuke activiteiten, zowel buiten als binnen, die aansluiten bij de leeftijd en de interesses van de peuters.

Wat zoeken we in jou?
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en hebt passie voor het vak. Je weet van aanpakken en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het leuk om zelf activiteiten te bedenken en te organiseren:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op een duurzame manier willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Aan onze Pedagogisch Medewerker  bieden wij een uitdagende functie in een gezellig team. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende;

Interesse?
Mail dan je CV en motivatie naar [email protected] of via Whatsapp naar 06-38776117. Heb je nog vragen? Je kunt altijd bellen met onze recruiters Nathalia of Lauren via 030-2211003.

Of bekijk onze locatie in Zeist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.