Pedagogisch Medewerker – KDV & Peuterplus Soest Torenstraat

 

Voor de peuterplusgroep en het kinderdagverblijf van onze Topkids vestiging in Soest, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 18 uur per week. Wil je meer of minder uren werken? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Vind jij dit ook belangrijk en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan hebben wij een TOPbaan voor je! Onze vestigingen hebben allemaal een eigen unieke karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze enthousiaste medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

De locatie
De gezellige kamers in dit vriendelijke vrijstaande huis zijn overzichtelijk ingericht. Het voelt hier net aan als thuis. Voor deze functie zoeken wij extra versterking in een combinatie tussen de peuterplusgroep en het kinderdagverblijf. We creëren een huiselijk karakter zodat de kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! De ene dag bouwen we een kasteel en spelen we dat we ridders en prinsessen zijn en de andere dag lezen we uit boekjes en leren we de kinderen alles over dieren op de boerderij. Op creatief gebied worden er veel activiteiten aangeboden en we werken iedere maand met een nieuw thema. De grootste verrassing van deze vestiging is de riante tuin van 300 m2 waar de kinderen kunnen bewegen, spelen en ontdekken. Het lijkt wel een echt speeldorp!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Je biedt de kinderen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteund op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld en hun eigen talenten te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen. Je weet overzicht te houden, structuur aan te brengen en rust te bewaren op de groep.

Wat neem je mee?
Jij hebt een passie voor kinderen en weet heel goed wat hen bezig houdt. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat bieden wij je?

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003 of 0610260396.
Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.