Volg je een marketing-, communicatie-, commerciële economie- of online media-opleiding op mbo- of hbo-niveau en zoek je een praktijkstage? Overweeg kinderopvang!

 

Vanaf februari 2024 bieden we een uitdagende en afwisselende meewerkstage, waar je ruimte krijgt om veel te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Maar nog leuker, je draait ook echt als collega mee! Zoek je een afstudeerstage met een specifieke opdracht? Ook dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?
We kunnen je alvast één ding vertellen: geen dag zal hetzelfde zijn! Tijdens jouw stage ben je bezig met de creatieve invulling van redactionele- en marketing-producties voor de website en social media kanalen. Je maakt content in de vorm van foto en video om klanten, samenwerkingspartners én medewerkers te binden en boeien. Je werkt in ons CMS en leert op die manier een website & intranet te onderhouden. Je ondersteunt bij het opmaken van corporate-, externe-, interne- en arbeidsmarktcommunicatie en documenten, presentaties, flyers, posters en advertenties. Verder denk je creatief mee tijdens de brainstormsessies voor leuke marketingacties. Daarbij houden we altijd rekening met jouw interesses en kwaliteiten!

Ben jij onze stagiair?
We gaan graag aan de slag met iemand die enthousiast en leergierig is, maar vooral ook zelf initiatief durft te nemen. Je bent communicatief vaardig, dol op schrijven en beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift. Je bent creatief, stelt je open en flexibel op en durft mee te denken met nieuwe plannen. Ervaring hebben met kinderen is niet nodig, maar het is wel fijn als je affiniteit hebt met deze doelgroep. Kennis van InDesign en Photoshop is een pré.

Wat hebben we jou te bieden?
Je stageplek bevindt zich op het servicebureau in Soest, bestaande uit een fijn team medewerkers met verschillende expertises. De afdelingen HR, Kwaliteit, Planning, Facilitair, Financiën en Marketing faciliteren hun diensten aan verschillende kinderopvangorganisaties. Momenteel zijn we werkzaam voor vijf verschillende kinderopvangorganisaties waaronder Topkids. Er heerst een gezellige en informele sfeer. Naast dat je van ons kunt leren, leren wij natuurlijk ook van jou. Daar belonen we je graag voor middels een stagevergoeding conform de CAO Kinderopvang.

Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de afdeling HR en de Recruiter en wordt je deel van de afdeling Marketing & Communicatie. Deze bestaat uit een manager, communicatiemedewerker, vormgever en twee allround marketing- en communicatietoppers.

Enthousiast geworden?
Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij ons, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Deze kun je mailen naar marketing@topkids.nl. Vergeet niet te vermelden welke opleiding je volgt en wat je stagedagen gaan zijn. Heb je nog een vraag over de stage? Stuur dan gerust een Whatsapp naar 06-51272106. Een proefopdracht is onderdeel van de sollicitatie.