Stage Topkids Kinderopvang

 

Wij hebben verschillende stageplekken beschikbaar op onze locaties in Soest. Volg jij de opleiding Sport en Bewegen of de opleiding tot pedagogisch medewerker en ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Neem dan nu contact met ons op!

Wil jij liever stagelopen op een van onze andere locaties? Ook dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Topkids is een jonge, dynamische organisatie. Wij bieden kinderopvang van hoge kwaliteit. Daarbij hoort natuurlijk ook een prettige werkomgeving en plezier in het werk. Op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang van Topkids werken we vanuit een vast pedagogisch beleid en een kindgerichte aanpak. Het belang, de interesses en behoeftes van elk individueel kind staan hierbij voorop. Onze vestigingen zijn huiselijk en sfeervol ingericht zodat een omgeving ontstaat waar kinderen, ouders en ook het personeel zich gemakkelijk thuis voelen. De sfeer is informeel, onze collega’s zijn enthousiast en betrokken.

Wie zoeken wij?

Ben jij bezig met je mbo- of hbo opleiding in de richting Sport & Bewegen of pedagogisch medewerker en ben je op zoek naar een leuke stage? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op de vacature en kennis te maken met onze organisatie door middel van een kennismakingsgesprek.

Wat vinden wij belangrijk?
Jij staat voor professionaliteit, flexibiliteit en zorgt voor een goede sfeer. Bij jou staat persoonlijk contact voorop. Je bent leergierig, nieuwsgierig en kritisch op je eigen werk. Zo kun je veel leren tijdens je stage. Jouw werkhouding is actief, creatief en flexibel. Je komt regels en afspraken na, maar schakelt ook vooral je school en/of stagebegeleider in na als er dingen besproken moeten worden. Een open en eerlijke instelling is dan ook van groot belang! Verder ga je verantwoord om met je positie binnen de kinderopvang en natuurlijk ook met de privacygevoelige informatie.

Wat we jou bieden

Topkids Kinderopvang is verantwoordelijk voor het aanbod van kwalitatief goede stageplaatsen. Binnen Topkids vinden wij het belangrijk om mbo-studenten een zorgvuldige begeleiding te geven, die hen stimuleert om tot een juiste beroepskeuze te komen. Door hierin te investeren streven we ernaar om op termijn goed gekwalificeerde pedagogisch medewerkers aan het werk te zien, aan wiens handen de kinderen zijn toevertrouwd. We zien jou dus niet alleen als stagiair, maar ook als potentieel toekomstige collega (binnen of buiten Topkids). Je wordt ingewerkt en begeleidt op alle onderdelen die horen bij de functie van pedagogisch medewerker, zodat je een compleet beeld krijgt van de functie en de verantwoordelijkheden die deze met zich meebrengt.

Het aantal dagen en uren van de stage staat niet vast, net als de duur van de stage. We gaan hierover graag in gesprek met jou. Er is bij ons veel mogelijk!

Interesse?:

Wil jij stagelopen bij ons in de organisatie en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van kinderen? Solliciteer dan snel! Heb je vragen over de vacature neem dan telefonisch of via Whatsapp contact op met Lauren (recruiter) via 06-38776117.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.