Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – Ontdekking BSO Maartensdijk

 

Voor onze BSO vestiging in Maartensdijk, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 18 tot 32 uur per week.

 

“WAT VOOR AVONTUUR ZULLEN WE VANDAAG GAAN BELEVEN?”

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook te gek vind! Samen met de kinderen creatief aan de slag met verschillende materialen of tover je de BSO in tot een waar laboratorium waar jullie gaan experimenteren met proefjes en techniek? Wat denk je van een musical ontwikkelen, wat wordt het script, wie duikt de stoffenmand in voor kostuums, hebben we talent in huis voor het decor en wie geef jij de hand om een stap het podium op te zetten?  Of is het atelier dé plek om jouw creatieve uitspattingen de vrije loop te laten en jouw talenten te delen? Een dans instuderen, welk liedje kiezen we, nog toffe danspasjes gezien op TikTok? Wie durft er dankzij jou zijn of haar zangkunsten te laten horen? Dans jij zo de Macarena na of kun je Let it go vanaf de eerste noot meezingen? Wil je kinderen laten kennismaken met verschillende sporten, om te ontdekken welke sport ze het beste ligt? Indien je over één of meerdere van deze talenten beschikt, dan is deze vacature op de ontdekking BSO echt iets voor jou!

Functie
Op onze ontdekking BSO in Maartensdijk, bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie heerlijk uit te leven of om juist lekker te chillen. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag op de BSO hetzelfde en maken jullie er steeds weer een feestje van!

Jij bent er om het stuk sportieve en educatieve ontwikkeling in te brengen en weet dit te vertalen naar leeftijdsgerichte workshops. De manier waarop jij kinderen laat kennismaken met sport en spel zorgt ervoor dat zij niet kunnen wachten om weer naar BSO te komen.

De locatie
De BSO is gevestigd in een basisschool en leent zich goed voor een divers activiteitenaanbod. Zo beschikken we naast de uitdagende binnenruimte ook over een grote keuken, een atelier en expressielokaal. Ook buiten kan iedereen zich naar hartenlust uitleven. Hebben de kinderen naast al die toffe workshops nog behoefte aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we ze mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 32 uur per week, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2139 en €2913 bij 36 uur (schaal 6). Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lera of Tim via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan snel, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.