Kom werken en leren bij Topkids Kinderopvang!


Wil je graag in de kinderopvang werken? Ben je leergierig en sta je open voor nieuw avontuur? Solliciteer dan als pedagogisch medewerker in opleiding bij Topkids. Wij leiden je graag op, ook als je nog niet beschikt over de juiste opleiding. Je volgt via ons een leer- en werkprogramma, waarmee je binnen één of twee jaar gekwalificeerd bent om te kunnen werken in de kinderopvang. Wij betalen de opleiding en je ontvangt meteen salaris.

 

Werving klas februari 2024 van start
Momenteel staat er een vacature uit voor de BBL opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 of 4. Heb je interesse in een Topkids BBL-traject maar nog niet op dit moment? Hou dan onze website goed in de gaten, want zodra er meer informatie is over mogelijkheden later in 2024 dan vermelden we dat meteen!

Opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 3 of 4
In één of twee jaar (afhankelijk van de leeraanbieder die je kiest) volg je de opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 3 of 4. Daarmee ben je gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang. Tijdens de BBL opleiding leer je alle aspecten die je nodig hebt om op de groep te werken. Denk aan de dagelijkse verzorging van de kinderen, het organiseren van activiteiten op de groep, het bieden van uitdaging en geborgenheid. Je leert om te gaan met bijzonder gedrag en hoe je een veilig pedagogisch klimaat creëert. Je stimuleert (spelenderwijs) de cognitieve, motorische, sociale, creatieve, emotionele en taalontwikkeling van kinderen en je sluit aan bij de manier waarop (jonge) kinderen actief leren.

Als Pedagogisch Medewerker bij Topkids aan de slag in de praktijk
Tijdens deze opleiding werk en leer je tegelijk. Je gaat één avond per week naar school en werkt drie of vier dagen op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Zo leer je direct vanuit de praktijk en bouw je zelfstandig aan je portfolio. Je leert immers het meeste tijdens het werk. Tijdens je opleiding ben je net als je collega’s op de vestiging verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je moedigt ze aan zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We bouwen jouw taken en verantwoordelijkheden steeds verder uit gedurende je opleiding. De praktijkbegeleider helpt je hierbij. De opleiding is afgestemd op ons eigen pedagogisch programma en de manier waarop wij werken. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als pedagogisch medewerker op onze vestigingen.

Over ons
Topkids biedt dag- en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben in momenteel bijna 30 kinderopvanglocaties in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Zeewolde en Zeist. Onze vestigingen hebben allemaal een uniek karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze medewerkers. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Bij Topkids staan professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren. Al onze medewerkers werken samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar we halen ook het beste in elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit.

De voordelen van een BBL opleiding bij Topkids Kinderopvang?

Nieuwsgierig en op zoek naar meer informatie?
Wil jij graag meer informatie over de BBL opleiding bij Topkids Kinderopvang?  Neem dan contact op met Nathalia of Lauren (recruiters) via werken@topkids.nl of bel naar 030-2211003 of 06-10260396 voor meer informatie.