Direct inschrijven Rondleiding

BSO Soest

Kom je spelen bij BSO Soest? Ieder kind is welkom! Voor vervelen is hier geen tijd. We hebben genoeg leuke dingen te doen. Wat we gaan doen? Dat bepaal jij. We zitten aan de Laanstraat 84. 

In deze gezellige locatie van Topkids BSO Soest is veel speelruimte. In de vier verschillende ruimtes kun je verschillende dingen doen. Wat dacht je van een lekkere taart bakken? Een mooie knutsel maken? Of een toneelstuk? Samen kijken we naar wat jij leuk vindt. Chillen in onze binnentuin kan natuurlijk ook.

Naast de gezellige binnenruimte, kan je ook lekker naar buiten. Daar vindt je een gave natuurlijk ingerichte tuin. Beestjes zoeken? Voetballen? Het kan allemaal. We gaan er ook vaak genoeg samen op uit. Dan verkennen we de omgeving buiten de BSO. Ga je mee op avontuur? 

Weet je wat helemaal top is aan de BSO Soest? We kunnen je aan het einde van de dag weer naar huis brengen. Stap maar in de Stint. Deze thuisbrengservice is helemaal gratis!

Groepen bij BSO Soest

De vier BSO ruimtes van BSO Soest bieden eindeloze mogelijkheden voor ons activiteitenaanbod. Voor kookworkshops kan je in onze gezellige woonkeuken terecht. In het atelier kan je je creativiteit kwijt en in het vrije expressielokaal is er ruimte voor muziek, dans, yoga of theater. En als je even vrij wilt spelen? Dan hebben we een fantastische ‘binnentuin’ en buitentuin waar je helemaal los kunt gaan.

Openingstijden
Topkids BSO Soest aan de Laanstraat is elke dag open tot 18:30 uur. Wij halen de kinderen uit school en kunnen ze ook weer thuisbrengen! Ophalen kan vanaf 17:00 uur. Dan zijn we klaar met de workshops.

Tijdens vakanties is de BSO open van 7:30-18:30 uur en tijdens studiedagen van 08:30-18:30 uur. We gaan er vaak op uit op deze vrije dagen. Daarom kan je je kind tot 9:30 uur brengen. Loopt de dag toch een keer anders? Dan vinden we het fijn als je even belt!

Topkids Kinderopvang is het hele jaar door open behalve op de volgende dagen:

Daarnaast sluit Topkids op Kerstavond en Oudejaarsavond om 17:00 uur.

Kinderopvangtoeslag

Werk je en breng je jouw kind naar de BSO? Dan heb je meestal recht kinderopvangtoeslag. Je vraagt de toeslag aan bij de Belastingdienst. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van het gezinsinkomen. Daarbij wordt gekeken hoeveel uren beide ouders werken. De Belastingdienst gaat uit de uren die in het contract van de minst werkende ouder staan. Werkt de ene ouder bijvoorbeeld 36 uur en de andere 20 uur? Dan krijg je toeslag op basis van 20 uur. Ben je alleenstaande ouder? Dan tellen alleen jouw uren. 

Vraag de toeslag op tijd aan. Dit doe je binnen 3 maanden na de maand waarin jouw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht niet te lang met aanvragen, anders loop je geld mis. Wil je weten wat de netto kosten voor jou zijn? Bereken het via onze handige online rekentool.

Pedagogisch beleid
Topkids Kinderopvang vindt kwaliteit belangrijk. Wij gaan met kinderen om op basis van respect, vertrouwen, begrip en liefde. Wij verzorgen, begeleiden en stimuleren kinderen. Dit doen we in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. We kijken zoveel mogelijk naar de talenten van het kind. Zo kan het zich goed ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken. Bij Topkids krijgt ieder kind de kwaliteit opvang die het verdient.

In onze pedagogische visie staat hebben wij beschreven wat wij belangrijk vinden. Kleinschaligheid, nauwe samenwerking, professioneel werken en soepel kunnen zijn staan daarin centraal. We houden daarmee de pedagogisch doelen in gedachten die pedagoog Riksen-Walraven voor de kinderopvang heeft opgeschreven:

Meer weten over onze visie en wat we hier in de praktijk mee doen? Bekijk dan ons pedagogisch beleid op het ouderportaal.

We hebben daarnaast ook een beleid over Veiligheid en Gezondheid. Hierin maken we duidelijk hoe we op onze locaties een zo veilig en gezond mogelijke werk, speel en leefomgeving bieden. Dit beleid kun je altijd lezen op de vestiging, via het ouderportaal of opvragen via de info@topkids.nl