Direct inschrijven Rondleiding

Flexibele kinderopvang

Zoek jij flexibele of tijdelijke dagopvang voor jouw kind? Topkids kinderopvang begrijpt dat het soms flink puzzelen is met kinderen en werkroosters. Je wilt graag flexibel kunnen zijn op je werk en opa’s en oma’s kunnen niet altijd oppassen. Wil je gebruik maken van kinderopvang, dan is het vaak de regel dat je meteen de hele dag moet afnemen terwijl je dat eigenlijk niet nodig hebt. Daarom denken wij graag met je mee. Hele dagen afnemen? Dat hoeft bij onze flexibele kinderopvang gelukkig niet!

Flexibele kinderopvangtijden

Op de kinderdagverblijven van Topkids Kinderopvang is het mogelijk om een flexibel pakket af te nemen. Flexibele kinderopvang houdt in dat je ook kunt kiezen voor halve dagen (7:30-13:00 uur of 13:00-18:30 uur) of driekwart dagen (7:30-15:00/16:00 uur). Verschillende dagdelen in één week is ook mogelijk. Ook als je de ene dag wel de hele dag opvang nodig hebt en een andere minder, denken we graag met je mee. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Kinderopvang tijdens schoolweken

Ook is het mogelijk uitsluitend kinderopvang tijdens de schoolweken (40 weken per jaar) af te nemen. Zo worden geen uren in rekening gebracht tijdens de schoolvakanties. Dat is handig wanneer je in deze periodes geen opvang nodig hebt. En als je een keer toch wat meer tijd nodig hebt of een dagje extra gaat werken, neem je gewoon een keer een paar extra uren af! Op deze manier hoef je nooit meer opvang te betalen dan dat je afneemt.

Flexibele kinderopvang naar jouw wensen

Heb je een heel flexibel rooster op je werk? Bel ons dan om de mogelijkheden voor flexibele kinderopvang te bespreken. We kijken samen in hoeverre we de opvang zoveel mogelijk op jouw behoeften kunnen afstemmen. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Voorwaarden flexibele kinderopvang

De enige voorwaarden die bij de flexibele kinderopvang horen:

  1. De overeenkomst gaat altijd in om 7:30 uur, ook als je pas om 8:30 brengt. Dit geldt uiteraard niet voor middagopvang, dan is de starttijd 13:00 uur.
  2. Brengen kan tussen 7:30-9:15 of tussen 12:00-13:00 uur.
  3. Halen kan om 13:00 uur of vanaf 15:00 uur.
  4. Tussen 13:00-15:00 uur liggen de kinderen bij ons te rusten. Daarom is het niet mogelijk tussen deze tijd te halen of te brengen.

Wil je meer informatie over flexibele kinderopvang?

Graag geven wij jou alle informatie over flexibele kinderdagopvang. We kijken samen met je hoe flexibele kinderopvang past bij jouw werkrooster. Zo kunnen wij je ook vertellen hoe wij per maand de rekening opstellen. Dan weet je zeker dat er niet teveel in rekening gebracht wordt. Geef je ons een belletje?