Direct inschrijven Rondleiding

BSO Utrecht Zuilen

De gezelligste BSO van Utrecht vind je in Utrecht Zuilen. Hier is de Sport BSO van Topkids. Op deze plek kunnen kinderen na schooltijd lekker bewegen. De leukste sporten komen hier voorbij. Wat dacht je van kanoën op de Vecht? Voetballen op de voetbalvelden van voetbalvereniging Elinkwijk? Of een wedstrijd rond de pingpongtafel?

Enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerkers zijn gespecialiseerd in het geven van sportlessen. Het sportprogramma is heel gevarieerd. Natuurlijk is er ook tijd om lekker te chillen in de groepsruimte als je even rust wilt. 

Helemaal uniek aan Topkids buitenschoolse opvang Utrecht Zuilen: als het voor jouw ouders handig is, brengen wij je aan het einde van de dag weer thuis!

Groepen bij BSO Utrecht 

Bij Topkids BSO Sport Elinkwijk in Zuilen zijn vierbasisgroepen. 

Openingstijden

De Sport BSO Utrecht is elke dag open tot 18:30 uur. Wij halen de kinderen uit school en kunnen ze ook weer thuisbrengen! Ophalen kan vanaf 17:00 uur. Dan zijn we klaar met de workshops. Tijdens vakanties en studiedagen is de BSO open van 7:00-18:30 uur. Tijdens deze vrije dagen gaan we vaak op pad. Daarom kan je je kind tot 9:30 uur brengen. Loopt de dag toch een keer anders? Dan vinden we het fijn als je even belt!

Daarnaast sluit Topkids op Kerstavond en Oudejaarsavond om 17:00 uur.

Kinderopvangtoeslag

Werk je en breng je jouw kind naar de BSO? Dan heb je meestal recht kinderopvangtoeslag. Je vraagt de toeslag aan bij de Belastingdienst. Hoeveel toeslag je krijgt, hangt af van het gezinsinkomen. Daarbij wordt gekeken hoeveel uren beide ouders werken. De Belastingdienst gaat uit de uren die in het contract van de minst werkende ouder staan. Werkt de ene ouder bijvoorbeeld 36 uur en de andere 20 uur? Dan krijg je toeslag op basis van 20 uur. Ben je alleenstaande ouder? Dan tellen alleen jouw uren. 

Vraag de toeslag op tijd aan. Dit doe je binnen 3 maanden na de maand waarin jouw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht niet te lang met aanvragen, anders loop je geld mis.

Wil je weten wat de netto kosten voor jou zijn? Vul dan hier onze handige online rekentool in.

Pedagogisch beleid

Topkids Kinderopvang vindt kwaliteit belangrijk. Wij gaan met kinderen om op basis van respect, vertrouwen, begrip en liefde. Wij verzorgen, begeleiden en stimuleren kinderen. Dit doen we in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. We kijken zoveel mogelijk naar de talenten van het kind. Zo kan het zich goed ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken. Bij Topkids krijgt ieder kind de kwaliteit opvang die het verdient.

In onze pedagogische visie staat hebben wij beschreven wat wij belangrijk vinden. Kleinschaligheid, nauwe samenwerking, professioneel werken en soepel kunnen zijn staan daarin centraal. We houden daarmee de pedagogisch doelen in gedachten die pedagoog Riksen-Walraven voor de kinderopvang heeft opgeschreven:

Meer weten over onze visie en wat we hier in de praktijk mee doen? Bekijk dan ons pedagogisch beleid op het ouderportaal.

We hebben daarnaast ook een beleid over Veiligheid en Gezondheid. Hierin maken we duidelijk hoe we op onze locaties een zo veilig en gezond mogelijke werk, speel en leefomgeving bieden. Dit beleid kun je altijd lezen op de vestiging, via het ouderportaal of opvragen via de info@topkids.nl

Onze missie

Bij de Sport BSO van Topkids in Utrecht vind je een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kind de ruimte krijgt om zijn/haar eigen talenten te ontdekken. Hierbij kijken we naar het kind als individu en begeleiden en stimuleren we de eigen ontwikkeling.