Plannen met de Topkids ouderapp

 

In de Topkids Kinderopvang ouderapp heb je alles wat je wilt en moet weten over de opvang in één omgeving. Administratie, planning en berichten en foto’s over jouw kind op de groep; binnen een paar klikken in de kinderopvang app heb je een totaaloverzicht!

Zodra je kind wordt geplaatst op één van onze vestigingen ontvang je inlogcodes om de plaatsingsovereenkomst te downloaden en digitaal te tekenen. Dat kan via ‘Mijn Topper’ of via de Topkids Kinderopvang app voor iOS en Android. Naast je plaatsingsovereenkomst zijn hier ook de facturen en jaaropgaven in te zien.

Daarnaast heb je in de Topkids app of ‘Mijn Topper’ ook inzicht in de dagen waarop je kind staat ingepland. Je kunt hier ook ruil- en wisseldagen aanvragen of een extra dag inplannen.

En helemáál leuk aan deze kinderopvang app: je ontvangt regelmatig verhaaltjes over je kind en foto’s zodat je overal kunt zien wat ze allemaal aan het doen zijn. Wanneer je als ouders ook af en toe een verhaaltje terug schrijft heb je aan het eind van de rit een heel leuk dagboekje over de Topkids-jaren van je kind!

De kinderopvang app is makkelijk te downloaden via de App Store en de Google Play Store of via de koppeling hierboven.

logo app store         logo google play