BBL-opleiding pedagogisch medewerker

 

Heb jij een passie voor de kinderopvang, maar mis je het juiste diploma? Wil jij snel de benodigde kwalificatie halen om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij bieden je de kans op te werken en te leren! Via ons BBL-traject volg je een opleiding tot pedagogisch medewerker terwijl je praktijkervaring opdoet op één van onze locaties.

In september 2024 starten we bij Topkids met een BBL-opleiding. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die een werkplek willen bemachtigen op onderstaande locaties:

Wie zijn wij?
Wij zijn Topkids Kinderopvang, aangenaam! Wij bieden dag- en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Momenteel hebben wij 22 kinderopvanglocaties in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Zeewolde en Zeist. Elk van onze vestigingen heeft een uniek karakter en is een warme, huiselijke plek voor zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers. Wij willen graag het gevoel van thuis bieden, maar dan wel een thuis vol avonturen!

Bij Topkids staat persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog in het vaandel. Wij geloven in professionaliteit, flexibiliteit en nauw contact. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waar zij zich veilig voelen. Wij benaderen elk kind als een individu met zijn of haar eigen unieke talent.

Wat zoeken we in jou?
Je toont flexibiliteit, barst van de energie en weet werken en leren goed te combineren met je privéleven. Je bent gemotiveerd, leergierig en beschikt over een proactieve instelling. Daarnaast:

Wat bieden we jou?
Tijdens het BBL-traject ga je één dag per week naar school en daarnaast ben je minimaal 16 uur (BSO) of 20 uur (KDV) per week beschikbaar om te werken bij Topkids. Naast de lestijden en werkuren dien je wekelijks zo’n 10-12 uur aan zelfstudie te besteden. Het traject duurt gemiddeld 1,5-2 jaar, in sommige gevallen is het mogelijk om tijdens je opleiding te versnellen. Nadat je dit traject succesvol hebt afgerond ontvang je een erkend diploma, waarmee je gekwalificeerd bent om op de kinderopvang te werken.

De opleiding is afgestemd op ons eigen pedagogisch programma en de manier waarop wij werken. Ons enthousiaste team biedt je alle begeleiding die je nodig hebt om zoveel mogelijk te leren en ervaring op te doen. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als pedagogisch medewerker op onze vestigingen.

Interesse gewekt?
We horen graag van je door je CV en motivatie te mailen naar werken@topkids.nl of via whatsapp 06-38776117. Toch nog vragen? Bellen mag altijd met onze recruiters Nathalia of Lauren via 030-2211003.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.