Direct inschrijven Rondleiding

Behoefte aan flexibiliteit in je werk? Dat kan als flexer bij Topkids!

 

Net afgestudeerd en op zoek naar een flexibele job? Wij bieden je een uitdagende (bij)baan!

’s ochtends bekijk jij je agenda nog eens. Tof, vanmiddag werk je op de Ontdekkings BSO in Maartensdijk. Zeker weten dat er weer te gekke activiteiten op het programma staan. Wat zal het vanmiddag zijn? Een bootcamp? Een Vegan pie bakken? Of gaan we weer verder met het kunstproject? Nee, vandaag een dagje knuffelen op de babygroep. Je kunt Wat een geweldige (bij)baan!

Jij beslist zelf wanneer en hoeveel je werkt Deze baan is 100% op maat gemaakt voor jou. Zeg het maar: wil je juist veel werken of af en toe? Alleen op de buitenschoolse opvang, of ook het kinderdagverblijf? En het biedt nog meer voordelen.

Zo is het ook ideaal voor ZZP’ers. Als flexer geef jij je beschikbaarheid aan, zodat wij weten wanneer we je kunnen inzetten. Zo hou je vrijheid voor bijvoorbeeld je eigen ondernemerschap. Lijkt ons een win-winsituatie.

Ook geschikt voor hbo- studenten Zit jij in het 3e of 4e jaar zit van jouw hbo-studie (denk aan Pabo of Pedagogiek) en heb je een schriftelijk bewijs dat minimaal 75% van jouw studiepunten van de totale opleiding is behaald? Of heb je een schriftelijk bewijs van toelating tot het laatste studiejaar? Dan is deze bi(j)baan geschikt voor jou!

Toppers bij Topkids!

Als je bij ons komt werken ontvangen wij je met open armen. Sterker nog: We leggen de rode loper voor je uit op je eerste werkdag! Jouw collega’s zijn stuk voor stuk toppers. En daar zijn we trots én zuinig op. Het ontbreekt dan ook zeker niet aan waardering. We willen gewoon graag dat je gelukkig bent in je werk. Zo simpel is het.

Wat neem je mee?

Kijk, dat jij zin hebt een toffe baan, is duidelijk. Anders keek je hier niet. Dus we vragen verder alleen om een geldig diploma waarmee je op een kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang mag werken. Óf je voldoet aan de hbo-studie eis.

Wat geven wij je?

  • Een mooi contract, op maat gemaakt voor jou
  • Een fijn salaris conform CAO
  • Veel vrijheid. We zitten niet op je schouder mee te kijken.
  • Unieke locaties om te werken in de Bilt, Utrecht, Maartensdijk, Zeist, Soesterberg en Soest
  • Waardering, schouderklopjes en verse kopjes thee. Of koffie:)

Vul onderstaand formulier in en laten we snel kennis maken en het rondmaken:)

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.

 

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.