Direct inschrijven Rondleiding

Meewerkend coördinator – BSO Soest Laanstraat

 

Wat breng jij de kinderen het liefste bij?

 

Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? Ben jij sportief aangelegd en wil je kinderen meenemen in een gezonde lifestyle? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor onze Topkidsvestiging in Soest (aan de Laanstraat) zijn wij per direct op zoek naar een Meewerkend Coördinator BSO voor 30 tot 32 uur per week.

Functie
Als Meewerkend Coördinator BSO sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt en zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt op de vestiging voor collega’s en ouders en weet daarom precies wat er speelt op jouw vestiging. Fijn, want zo zie je kansen om je vestiging nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang.

De uitdaging
Je vindt het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag van maken. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten, denk bijvoorbeeld aan workshops gerelateerd aan gezonde voeding, balans tussen lichaam en geest, de natuur intrekken en een scala aan sportactiviteiten. Dit doe je aan de hand van thema’s die al door ons ontwikkeld zijn én die je nog zelf mag gaan neerzetten! De kinderen krijgen zo de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen. De extra uitdaging binnen deze functie is het zoeken van verbinding met ouders, de gemeente en het optimaal benutten van lokale mogelijkheden en samenwerkingsverbanden.

Wat neem je mee?
Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen én collega’s te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met je helicopterview bewaak je het pedagogisch -, veiligheid- en gezondheidsbeleid. Je zet middelen effectief in en draagt zo op professionele en positieve wijze bij aan de resultaten. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 30-32 uur per week, 5 middagen op de BSO en 1 à 2 ochtenden zal je op kantoor aanwezig zijn. Het salaris ligt tussen de €2490,- en €3293,- bij 36 uur (schaal 7). Je komt te werken op een fijne vestiging, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeren we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lauren of Nathalia via 030-2211003 of stuur een Whatsapp bericht via 06-38776117. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV + motivatie naar werken@topkids.nl, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie