HR Adviseur – (28 tot 32 uur) Servicebureau Soest

 

Ter versterking van ons HR team vanwege de groei en verdere optimalisatie van onze kinderopvangorganisaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve HR Adviseur die beschikbaar is voor 28-32 uur per week. Ben jij de sparringpartner voor managers en medewerkers over HR gerelateerde zaken en wil je bijdragen aan procesoptimalisatie binnen de HR afdeling? Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving en ben je op korte termijn beschikbaar om ons fijne HR team aan te vullen? Dan is dit wellicht de functie voor jou!

Over ons
Ons huidige HR afdeling bestaat uit een HR manager, drie HR assistenten, twee Corporate Recruiters en twee HR Adviseurs. Je komt terecht in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, want momenteel zijn wij actief voor 5 verschillende aanbieders van professionele kinderopvang (waaronder Topkids Kinderopvang) die als labels vallen onder de Samenwerkende Kinderopvang. Met ruim 700 medewerkers op circa 65 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. In deze functie ben je werkzaam op het servicebureau in Soest.

We zijn onderdeel van de koepel Samenwerkende Kinderopvang met 2800 medewerkers op circa 280 locaties en werken dan ook nauw samen met onze HR collega’s in Den Haag, met wie we samen optrekken als het gaat om procesoptimalisatie, recruitment-initiatieven, opleidingen en nog veel meer.

Wat ga je doen?
Als HR Adviseur geef je proactief advies en ben je de sparringpartner voor managers en medewerkers over HR gerelateerde zaken zoals: Verzuim, medewerkertevredenheid, ontwikkeling en in-  door- en uitstroom. Je houdt zelfstandig trend, wet en regelgeving en rapportages bij en communiceert deze aan je collega HR adviseur en HR Manager. Daarnaast pak je een proactieve rol in het bewaken en begeleiden van verzuimcases en ben je eigenaar van operationele HR onderwerpen en HR projecten die je zowel zelfstandig als ook samen met je collega’s in Soest of Den Haag gaat uitvoeren.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende, brede  functie waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je bouwt mee aan de professionalisering van onze HR-afdeling en komt te werken in een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s. Het betreft een dienstverband voor in eerste instantie 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO en de inschaling voor deze functie is schaal 9 (€ 3192 – € 4252  per maand o.b.v. 36 uur). Daarbij bieden we je een reiskostenregeling, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale uitruilmogelijkheden. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, grijpt zelfstandig kansen en handelt resultaatgericht. Je fungeert als vraagbaak voor collega’s over HR zaken, communiceert zeer gemakkelijk en bent betrokken, positief en praktisch ingesteld. Door in oplossingen te denken, kun je snel schakelen. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet uit het veld slaan. Een flexibele en nauwkeurige werkhouding is dan ook een must! Verder:

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie op naar Lera de Visser, Manager HR Soest werken@topkids.nl Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met onze Recruiter Nathalia via 030-2211003.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie