Pedagogisch Medewerker – KDV Almere Noorderplassen

 

“WAT GEEF JIJ DE KINDEREN MEE IN HUN ONTWIKKELING?”

 

Voor onze vestiging in Almere Noorderplassen zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker die 36 uur per week beschikbaar is (bij voorkeur vanaf 1 november). Mocht het zo zijn dat je op zoek bent naar een baan voor minder uur in de week, dan bekijken wij graag samen de mogelijkheden!

Over de locatie
Het kinderdagverblijf van Topkids Almere Razeil is gevestigd in Almere Stad. Naast het kinderdagverblijf bevindt zich de peuterspeelzaal en de BSO. Het sfeervolle pand heeft een ruime centrale hal en groepsruimtes met ieder twee slaapkamers, een aparte keuken en sanitaire ruimtes. Het pand is gezellig en sfeervol ingericht en biedt de grote en lichte groepsruimtes een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Wat ga je doen?
Geen dag hetzelfde is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Als pedagogisch medewerker op het Kinderdagverblijf ben je verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen om hun eigen talenten te ontdekken. Jullie organiseren diverse activiteiten, waarbij er voor iedere leeftijd iets te doen is. Daarbij weet je altijd het overzicht te behouden en structuur aan te brengen.

Wat zoeken we in jou?
Je bent positief ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen en weet van aanpakken. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en neemt zelf het initiatief om leuke activiteiten te bedenken en te organiseren. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve communicatieve vaardigheden. Verder:

Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie, waarbij je je eigen talenten naar hartenlust kunt inzetten en veel ruimte krijgt voor eigen inbreng. Je komt te werken in een gezellige en sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s en krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 6, €2385 – €3192,- bij 36 uur). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van kinderen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je sollicitatie op via het formulier hieronder. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact via 030-2211003 of stuur een berichtje via Whatsapp naar 06-38776117.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie