Manager Kindplanning

Ben jij die hands-on manager, met een commerciële drive en cijfermatig inzicht, die er energie van krijgt  om de afdeling Kindplanning naar het volgende niveau te tillen? Gaat jouw hart sneller kloppen van het verbeteren van onze klantbeleving en het optimaliseren van de kindbezetting van onze vestigingen en groepen? En vind jij het een uitdaging om met jouw kennis en ervaring en enthousiasme jouw teamleden verder te ontwikkelen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons
Vanuit het servicebureau in Soest ondersteunen wij 4 kinderopvangorganisaties (“labels”) die onderdeel zijn van Samenwerkende Kinderopvang: Topkids, Speel-Inn, Fris! en Kindcentra Betuwe. Wij doen dit vanuit Finance, HR, Marketing, Kwaliteit, Facilitair en Kindplanning. Het team waarin je terecht komt bestaat momenteel uit 6 planners, die de planning verzorgen voor ruim 60 locaties en ruim 2.400 kindplaatsen.

Wat verwachten wij van jou?
Met jouw team weet jij wat er speelt bij de vestigingen en welke acties er op welk moment moeten worden uitgezet om doelstellingen te behalen. Met behulp van het planningsysteem KidsVision, wordt de meest optimale bezettingsgraad op de vestigingen gerealiseerd. Er wordt daarbij zicht gehouden op wachtlijsten en door- en uitstroom en je maakt periodieke analyses, rekening houdend met de relevante parameters die we moeten hanteren. Met jouw team verwerk je inschrijvingen, mutaties en opzeggingen en verzorg je de digitale correspondentie en facturatie aan ouders. Jouw team is dus de verbindende schakel tussen ouders en locaties.

Wat zoeken we in jou?
Je bent met jouw team medeverantwoordelijk voor het realiseren van de verkooptargets en het optimaliseren van de kindbezetting. Je schakelt makkelijk tussen de directeuren van onze labels en hun managers, met jouw teamleden, met ouders en met jouw collega-managers van de overige afdelingen van het servicebureau. Jij zoekt continu naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren en bent van nature gewend om altijd een stap extra te zetten.

Daarnaast:

Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zit jouw salaris tussen € 3.400,00 en € 4.400,00 bruto per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek).  Hiertoe behoren ook een pensioenregeling en eindejaarsuitkering. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je korting voor opvang op onze vestigingen. Daarnaast kun jij vanuit Samenwerkende Kinderopvang kosteloos gebruik maken van het Vitaliteitsprogramma (waaronder een gratis abonnement bij SportCity) en de Personeelsvoordeelwinkel.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie op naar werken@topkids.nl Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Nathalia Schmidt (Recruiter) via 0610260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie