Pedagogisch Medewerker – BSO Almere Noorderplassen

 

“WELKE AVONTUREN GAAN WE VANDAAG WEER MET ELKAAR BELEVEN?”

 

Denk je eens in, een baan waarbij je het werken met kinderen mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook heel erg leuk vindt om te doen! Ga jij samen met de kinderen creatief aan de slag met verschillende materialen en uitdagend speelgoed? Laat je hen de wereld ontdekken en wil je bijdragen aan hun ontwikkeling? Tover je de BSO om tot een waar laboratorium waar jullie gaan experimenteren met proefjes en techniek? Heb je altijd al eens je kookkunsten willen delen of zijn muziekinstrumenten meer jouw ding? Wil je kinderen laten kennismaken met van alles en nog wat, om te ontdekken welke talenten ze hebben? Dan is deze vacature op onze BSO in Almere echt iets voor jou!

Voor de buitenschoolse opvang die we binnenkort openen in Almere Noorderplassen zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker. We bekijken samen hoeveel uren het voor jou mogelijk is om te werken.

Functie

Op de BSO bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie heerlijk uit te leven of om juist lekker te chillen. Samen met je collega’s organiseer je uitdagende activiteiten voor de kinderen. Je bouwt aan hun zelfvertrouwen en draagt bij aan hun zelfstandigheid. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag hetzelfde!

De locatie
De BSO-groepen zijn verdeeld over drie locaties en biedt voor alle leeftijden opvang op maat in een huiselijke sfeer. Er zijn drie grote ruimtes voor de 4 tot 6-jarigen en in het pand erboven, zijn er ook drie ruimtes voor de 6 tot 8-jarigen. 300 meter verderop bevindt zich de ruimte voor de 8+ groep. Op iedere locatie hebben we een atelier, lekkere grote banken, spelletjes, een tafeltennistafel, een voetbalspel, leesvoer en veel bouw- en constructiemateriaal. Er worden ook extra activiteiten georganiseerd, zoals yoga, kickboksen, theater en dans. De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voor de deur parkeerplekken aanwezig.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Het salaris bij deze functie ligt tussen de €2.539,- en €3.489,- bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op een prachtige locatie met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. We investeren in jouw ontwikkeling via onze Topkids Academie. Kortom, een top baan waar jouw inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Liever contact via Whatsapp? Dat kan via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je CV en motivatie naar werken@topkids.nl, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wellicht vind je KDV Almere Noorderplassen ook interessant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.