Pedagogisch medewerker Zeewolde

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG WEER EENS GAAN BELEVEN?”

Bij Topkids staan we garant voor een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving waarbij ieder kind (én iedere medewerker) alle ruimte en aandacht krijgt die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een plek voor kinderen om plezier te maken, vriendschappen te sluiten en waar ze zowel zichzelf als de wereld om hen heen kunnen ontdekken.

Over de locatie
Het kinderdagverblijf beschikt over ruime en goed verlichte lokalen, evenals een centrale hal. Doordat alle groepen met elkaar zijn verbonden hangt er een gezellige sfeer en kan je makkelijk van de ene naar de andere groep lopen. De buitenruimte is prachtig, met een heuvel waarop de kinderen kunnen spelen en een klimrek met glijbaan dat uitkomt in de zandbank. Op het grasveld staat een grote walnotenboom. Kortom, een fijne werkomgeving en een mooie plek voor kinderen om te spelen, ontwikkelen en groeien. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplekken voor de deur én is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. (Bekijk hier meer locaties)

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op het KDV in Zeewolde is geen dag hetzelfde. Je werkt op de verticale groep waar je verantwoordelijk bent voor de opvang en begeleiding van kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met jouw collega’s organiseer jij diverse activiteiten en sta jij klaar om de kinderen te inspireren en uit te dagen om hun eigen talenten te ontdekken. Je weet overzicht te houden, structuur aan te brengen en rust te bewaren in de groep.

Wat zoeken we in jou? 
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en passie voor het vak. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met jonge kinderen tussen de 0 tot 4 jaar oud en weet je goed wat hen bezighoudt. Daarnaast kenmerk jij je door een flexibele werkhouding en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. Verder:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op een duurzame manier willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Aan onze Pedagogisch Medewerker in Zeewolde bieden wij een uitdagende functie in een gezellig team. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende;

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul onderstaand formulier in, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.