Pedagogisch medewerker – Peuterspeelzaal Almere Waterwijk

 

“SAMEN MET JOUW COLLEGA’S MAAK JE ER IEDERE DAG VOOR DE KINDEREN, OUDERS EN JEZELF EEN FEESTJE VAN!”  

Bij Topkids staan we garant voor een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving waarbij ieder kind én iedere medewerker alle ruimte en aandacht krijgt die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een plek voor kinderen om plezier te maken, vriendschappen te sluiten en waar ze zowel zichzelf als de wereld om hen heen kunnen ontdekken.

Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? En heb je een passie voor creativiteit, sport en spel? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de peuters op onze peuterspeelzaal. Je zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken. Samen met jouw collega’s bedenk je leuke activiteiten, zowel binnen als buiten, die aansluiten bij de leeftijd en de interesses van de peuters.

Wat zoeken we in jou?
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en passie voor het vak. Je weet van aanpakken en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Zelf activiteiten bedenken en organiseren? Daar draai jij je hand niet voor om! Daarnaast ben je 10 uur per week beschikbaar, specifiek op de maandag- en vrijdagochtend. Wil je graag meer uren werken? Dan is dat mogelijk door een combinatie op één van onze andere groepen. Verder:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen op een duurzame manier bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Als pedagogisch medewerker kom je terecht in een prettige en informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook zeker hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende:

Interesse?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail dan je CV en motivatie naar werken@topkids.nl of stuur een Whatsapp naar 06-38776117. Heb je nog vragen? Onze recruiters Nathalia en Lauren staan je graag te woord via 030-2211003.

(Misschien ben je ook benieuwd naar onze locatie in Soest).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.