Medewerker Plaatsing & Planning

Vanwege groei en optimalisatie van onze kinderopvangorganisaties én ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve Planner die op korte termijn beschikbaar is voor 32 uur per week. Zorg jij voor de beste oplossing voor de vraag van ouders voor de opvang van hun kind? Leg jij de puzzel voor een optimale bezettingsgraad van kinderen op onze locaties? Ben je commercieel, klantgericht en zet je altijd dat stapje extra om het verschil te maken? Dan is dit dé functie voor jou!

Dit zijn wij!
Op ons servicebureau in Soest zijn we werkzaam voor 4 verschillende kinderopvangorganisaties die onder Samenwerkende Kinderopvang vallen. Gezamenlijk hebben zij circa 45 kinderopvanglocaties verspreidt door het land. Ruim 500 medewerkers zetten zich gemotiveerd in voor hun werk in deze prachtige branche. Met z’n allen werken we samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar halen we ook het beste uit elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit. In de functie van Planner ben je werkzaam op het servicebureau in Soest en draag je samen met de collega’s van de afdelingen Planning, Marketing, Financieel, Facilitair, Kwaliteit en HR bij aan de ondersteuning van alle vestigingen.

Wat ga je doen?
Wij streven naar een zeer hoog serviceniveau. Als Planner ben je de vraagbaak voor ouders en adviseer je over de beste opvangmogelijkheden voor hun kind(eren). Je denkt hierbij op een servicegerichte manier mee met ouders. Planningsvraagstukken bekijk je vanuit verschillende invalshoeken. Tegelijkertijd durf je onze afspraken en belangen standvastig uit te dragen. Je weet wat er speelt bij de vestigingen en welke acties er op welk moment moeten worden uitgezet om doelstellingen te behalen. Met behulp van ons planningsysteem zorg je voor de meest optimale bezettingsgraad op de vestigingen. Je houdt daarbij zicht op wachtlijsten, door- en uitstroom en maakt periodieke analyses rekening houdend met de relevante parameters die we moeten hanteren. Je verwerkt inschrijvingen, mutaties en opzegging en verzorgt digitale correspondentie en facturatie aan ouders. Jij bent dus de verbindende schakel tussen ouders en locaties.

Wat zoeken we in jou?
Je bent medeverantwoordelijk voor de verkooptargets en beschikt over commercieel inzicht. Je kent de behoeften en wensen van de klanten. Je communiceert zeer gemakkelijk en bent betrokken, positief en praktisch ingesteld. Je weet je geduldig op te stellen en kan rust bewaren in bepaalde situaties. Door in oplossingen te denken, kun je snel schakelen. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet uit het veld slaan. Een flexibele en nauwkeurige werkhouding is dan ook een must! Verder:

Wat geven we jou?
Een uitdagende functie, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je komt te werken in een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s en mag meebouwen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op een vast contract. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO en de inschaling voor deze functie is schaal 7 (€ 2453 – € 3245 per maand o.b.v. 36 uur). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in je reiskosten en een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie op naar werken@topkids.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met onze recuiter Esra via 030-2211003 of stuur een bericht via Whatsapp op06-10260396. Reageren op deze vacature kan tot 7 juni 2022.