Medewerker Plaatsing & Planning – Kindplanner

Onze organisatie groeit en dus groeit ook ons team (kind)planning. Daarom zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve kindplanner die beschikbaar is voor 36 uur per week.  Vind je het leuk om dagelijks de puzzel te leggen voor een optimale bezetting op onze locaties? Ben je commercieel, klantgericht, analytisch en wil je altijd dat extra stapje zetten om het verschil te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons
Samenwerkende Kinderopvang staat voor “groot worden door het kleine in ere te houden”. Dat doen wij op dit moment vanuit 15 kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties in Nederland. Elke organisatie heeft zijn eigen identiteit en verzorgingsgebied. Ze hebben allemaal een sterke focus op kwaliteit. Met ruim 2.800 enthousiaste en betrokken collega’s verzorgen we dagelijks de opvang van ongeveer 29.000 kinderen op één van onze 249 opvanglocaties.

Ons team?
Als (kind)planner maak je deel uit van het team planning op ons servicekantoor, samen met de Medewerker Klantencontact. Ons servicekantoor bevindt zich in Soest, waar we 4 van de 15 labels ondersteunen (Topkids, Speel-Inn, Fris Kinderdagverblijven! en BenBelle). Dit doen we samen met de afdelingen HR, Financiën, Marketing, Kwaliteit en Facilitair. Samen met 8 enthousiaste collega’s vorm jij team planning.

Wat ga je doen?
Als Planner houd je dagelijks verschillende ballen in de lucht. Je streeft naar de meest optimale kindplanning van de opvang van kinderen op onze locaties. Je beheert en bewaakt een eigen portefeuille met ongeveer 20 opvanglocaties. Voor deze opvanglocaties zorg jij voor de meest optimale bezetting, waarbij je rekening houdt met de wet- en regelgeving binnen de kinderopvangbranche. Je houdt ook  zicht op de wachtlijsten en de door- en uitstroom op jouw opvanglocaties en je bent vraagbaak voor zowel ouders als de operatie.

Samen met jouw collega-planners, de Medewerker Klantcontact en de operatie ben je verantwoordelijk voor de klantreis. Je geeft advies over de opvangmogelijkheden, onze pakketten, tarieven en voorwaarden op een vriendelijke en servicegerichte manier. Je bent continu bezig om de behoeften en wensen van ouders (“vraag”) zo goed mogelijk af te stemmen op de beschikbare capaciteit binnen onze groepen (“aanbod”).

Wat bieden wij jou?

Wie ben jij?

Interesse?
Wil jij samen met een leuk team meebouwen aan een organisatie die volop in beweging is? Ga jij de uitdaging aan samen verder te groeien? Reageer dan snel door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar werken@topkids.nl

Vragen?
Neem dan telefonisch contact op met Nathalia Schmidt (Recruiter) via 06-10260396.