Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – PSZ Almere

 

Voor onze nieuwe peuterspeelzaal in Almere Noorderplassen, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor minimaal 20 uur per week.

 

“WAT VOOR AVONTUUR ZULLEN WE VANDAAG GAAN BELEVEN?”

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook te gek vind! Samen met de kinderen creatief aan de slag met verschillende materialen of ontwikkelen jullie een musical? Wat wordt het script, hebben we talent in huis voor het decor? Of is sport meer jouw ding en ontdek je samen met de kinderen over welke talenten ze beschikken? Dan is deze vacature op de BSO echt iets voor jou!

Over Topkids
Bij Topkids staan professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Is dit een match met wie jij bent en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan hebben wij een TOP baan voor je! Onze vestigingen hebben allemaal een uniek karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze enthousiaste medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

De locatie
We hebben twee peuterspeelzalen in Almere Noorderplassen. Beide zijn ruim opgezet en ingericht op de VVE-activiteiten die worden aangeboden. Op de groep zijn verschillende hoekjes ingericht en werken we steeds weer met verschillende thema’s. Op beide locaties hebben we een fijne tuin om in te spelen. Bij één van de locaties hebben we zelfs een moestuin waar we zelf allerlei lekkers in laten groeien!

Wat ga je doen?
Geen dag hetzelfde is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen om hun eigen talenten te ontdekken. Jullie organiseren diverse ontwikkelings- en leeftijdsgerichte activiteiten die ervoor zorgen dat de kinderen alvast een basis leggen voor wanneer ze naar school gaan. Daarbij weet je altijd het overzicht te behouden en structuur aan te brengen.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je hebt een flexibele werkhouding, beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat bieden wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor minimaal 20 per week, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2188 en €2979 bij 36 uur (schaal 6). Je komt te werken op een fijne locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur je CV toe via WhatsApp op telefoonnummer 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan direct, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.