Medewerker Technische Dienst

Heb jij twee rechterhanden en ben je bekend met het oplossen en uitvoeren van allerlei uiteenlopende klussen in en rondom huisvesting? Ben jij daarnaast technisch breed aangelegd en kan je goed zelfstandig werken? Dan is onderstaande vacature wellicht iets voor jou! Servicebureau Soest is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst ter ondersteuning van de afdeling Facilitair voor 24-36 uur per week. Vind je het leuk om hieraan een bijdrage te leveren, lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Medewerker Technische Dienst werk je samen met een facilitair team van vijf medewerkers, veelal op de kinderopvanglocaties in de omgeving Utrecht, Betuwe, Apeldoorn en Amsterdam. Je rijdt met een bedrijfsauto naar locaties waar je zelfstandig reparaties en onderhoudswerkzaamheden zal uitvoeren en biedt ondersteuning bij de grote (her)huisvestigingsprojecten.

Naast je klusvaardigheden ben je ook op de hoogte van regels omtrent bouwkundige vraagstukken en brandveiligheid. Jij draagt zorg voor een fijne en veilige huisvesting van onze kinderopvanglocaties en controleert hiervoor de panden proactief op hun voorzieningen, zodat storingen en reparaties waar mogelijk kunnen worden voorkomen.

Wanneer wij ons werk goed doen, ontzorgen we onze pedagogisch medewerkers en kunnen zij focussen op de zorg en ontwikkeling van de kinderen. We vragen zelfstandigheid, maar je staat tevens in nauw contact met de meewerkend voorman facilitair, waarmee je kunt sparren over een klus of huisvestigingsvraagstuk of jou komt helpen bij klussen die jullie samen oppakken.

Over de organisatie
Samenwerkende Kinderopvang is de paraplu waaronder meerdere kleine en middelgrote regionale kinderopvangorganisaties (“labels”) vallen. Vanuit Servicebureau Soest bedienen wij vijf van deze labels. Organisaties die allemaal hun eigen identiteit hebben en grotendeels autonoom opereren. Met deze organisatievorm spelen wij in op de specifieke lokale behoefte van ouders en hun vraag naar eigenheid en betrokkenheid. Gelijktijdig profiteren alle labels van de gecreëerde schaalgrootte door beter in te kunnen spelen op toenemende en wijzigende regelgeving, meer opleidings- en ontwikkelmogelijkheden te kunnen bieden aan medewerkers en voldoende te kunnen blijven investeren in innovatie en kwaliteitsontwikkeling.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Interesse?
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je ons leuke team versterken? Wil je werken in een organisatie die volop in beweging en groei is? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul het formulier hieronder in. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur een Whatsapp via 06-10260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie