Steek jij graag je handen uit de mouwen? Topkids zoekt een allround onderhoudsmedewerker!

Ben jij proactief, praktisch en vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken? Dan is Topkids op zoek naar jou! Wij zijn een middelgrote aanbieder van professionele kinderopvang en werken samen met twee andere labels. Onze kinderopvanglocaties bevinden zich in de regio’s Midden Nederland en Amsterdam. Wij zijn per direct op zoek naar een Allround Onderhoudsmedewerker voor 24 tot 36 uur per week die ons kan helpen bij onderhoud- en reparatiewerkzaamheden in onze panden.

Wat ga je doen?

Het betreft een functie waarbij je multi-inzetbaar bent binnen het facilitaire team, aangestuurd door de Facilitair Medewerker, maar wel veelal zelfstandig werkzaam bent. Als allround onderhoudsmonteur ga je aan de slag met het uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden op onze kinderopvanglocaties. Dit kunnen reparatiewerkzaamheden van de gebouwen, inventaris en speelgoed zijn, alsmede het uitvoeren van algemene onderhouds- en tuintaken. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de veiligheid van de panden, buitenspeelplaatsen en tuinen. Je beoordeelt onderhoudsklachten ter plaatse en bepaalt of je die zelf kunt uitvoeren of je overlegt met de locatiemanager bij omvangrijke reparaties.

Wat zoeken we in jou?

Naast dat je erg handig bent en over enige technische kennis beschikt, heb je een enthousiaste en proactieve houding. Je weet van aanpakken, denkt in oplossingen, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en neemt ook zelf het initiatief. Verder ben je flexibel inzetbaar en:

Wat bieden we jou?
Een afwisselende en zelfstandige functie in een prettige en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 4, min € 1.964,- en max € 2.490.- bij 36 uur). Daartoe behoren ook een vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Interesse?
Wil jij werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan het onderhoud van en op onze mooie locaties? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie naar werken@topkids.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Lera de Visser via 0346-214323. Reageren op deze vacature kan tot 30 juni 2021.