Direct inschrijven Rondleiding

HR Medewerker Servicebureau

 

Vanwege groei en optimalisatie van onze kinderopvangorganisaties én ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve HR Medewerker die op korte termijn beschikbaar is voor 32 uur per week. Ben jij goed in coördineren? Zorg jij ervoor dat alle HR-processen goed verlopen? Ga jij graag ondersteunend te werk in een organisatie die volop in beweging is en waarbij je ook veel vrijheid krijgt om zaken op te pakken? Solliciteer dan bij ons!

Wat ga je doen?
Als HR Medewerker coördineer je werkzaamheden die bij in- en uitdiensttreding, jubilea en ziekteverzuim van medewerkers van toepassing zijn en verzorg je de bijbehorende correspondentie via AFAS. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en je zorgt ervoor dat de personeelsadministratie op orde is. Je ondersteunt en adviseert locatiemanagers onder andere op het gebied van verzuim en arbeidsrecht. Ook werk je mee aan HR-gerelateerde projecten, ook in samenwerking met andere afdelingen.

Wat zoeken we in jou?
Je bent positief en praktisch ingesteld. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, grijpt kansen aan en handelt resultaatgericht. Omdat je als vraagbaak voor collega’s fungeert communiceer je zeer gemakkelijk en ben je betrokken. Door in oplossingen te denken, kun je snel schakelen. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet uit het veld slaan. Een flexibele en nauwkeurige werkhouding is dan ook een must! Verder:

Wat geven we jou?
Een uitdagende functie in een super leuk en gezellig team! Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je komt te werken in een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s en mag meebouwen aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Je krijgt een tijdelijk dienstverband, maar zijn bij wederzijdse tevredenheid voornemend dit te verlengen met een vast contract. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (is marktconform en naar je ervaring). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in je reiskosten, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering én kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Dit zijn wij!
Onze organisatie bestaat uit 4 aanbieders van professionele kinderopvang met in totaal circa 45 kinderopvanglocaties verspreidt door het land. Ruim 500 medewerkers zetten zich gemotiveerd in voor hun werk in deze prachtige branche. Met z’n allen werken we samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar halen we ook het beste uit elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit. In de functie van HR Medewerker ben je werkzaam op het servicebureau in Soest en draag je samen met de collega’s van de afdelingen HR, Planning, Financieel, Facilitair, Kwaliteit en Marketing bij aan de ondersteuning van alle locaties.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie op naar werken@topkids.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Lera via 030-2211003.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie