Direct inschrijven Rondleiding

Kinderopvang Almere

Welkom bij de leukste kinderopvang van de stad! Topkids vangt kinderen op vanuit alle uithoeken in Almere. Waarom? Topkids heeft unieke opvang locaties én gezellige pedagogisch medewerkers met hart voor het kind.

Ben je op zoek naar opvang voor jouw kind in Almere? Kijk dan eens bij een van onze vestigingen. Topkids vangt kinderen op in het kinderdagverblijf en bij de naschoolse opvang. In Almere hebben wij de volgende vestigingen:

Kinderdagopvanglocaties Almere

Soorten kinderopvang Almere

Kinderdagverblijf Topkids

Op onze kinderdagverblijven in Almere zijn kinderen welkom van 0 tot 4 jaar. Op de meeste vestigingen vind je verschillende leeftijdsgroepen. Er zijn babygroepen waar we baby’s liefdevol verzorgen en uitdagen in de ontwikkeling. Sommige vestigingen hebben dreumesgroepen vanaf 1,5 jaar. Daarnaast vind je op de kinderdagopvang peutergroepen. In de peutergroepen doen de peuters uitdagende activiteiten die ze klaarstomen voor de basisschool.

Peuterspeelzaal Topkids

De peuterspeelzaal in Almere is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Merk je dat jouw peuter zich snel verveelt? Al te trappelen staat om naar de basisschool te gaan? Dan is een peuterspeelzaal een mooie tussenstap. Kinderen doen samen met de pedagogisch medewerkers en leeftijdsgenootjes activiteiten die ze uitdagen in hun ontwikkeling. Ze raken zo alvast een beetje gewend aan het schoolsysteem.

Buitenschoolse opvang Almere

Zoek je opvang voor jouw kind na schooltijd? Dan kun je ook bij Topkids terecht. Terwijl jij aan het werk bent beleeft jouw kind bij ons de leukste avonturen. Met ons brede activiteitenprogramma die we samen met de kinderen bedenken, is vervelen geen optie! Er is altijd wat leuks te doen. Als je een keertje komt kijken in onze BSO-ruimte weet je wat we bedoelen. De ruimte nodigt uit om meteen te gaan ontdekken. Ben jij een keukenprins(es), rauwdouwer of artestiekeling? Leef je uit!

Welke kinderopvang heeft plek?

Wil jij jouw kind gelijk opgeven voor kinderopvang in Almere en weten waar nog plek is? Bel ons dan op, dan kijken wij graag met je mee. Bel 0346-214323