Groeien doen
we samen

Ik zoek een
bubble, topkids bubble, topkids bubble, topkids bubble, topkids

Welkom bij Topkids kinderopvang

Met een gerust hart aan het werk terwijl de kinderen zich in een veilige en huiselijke omgeving kunnen ontwikkelen? Wij zorgen daarvoor! Met onze enthousiaste en professionele teams van pedagogisch medewerkers, onze uitstekende service en flexibiliteit zorgen wij ervoor dat de kinderopvang in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Zeist in ieder geval één ding is waar je je geen zorgen over hoeft te maken.

Over Topkids

Gemak dient de ... ouder

tv icon, topkids logo Topkids tv
icon, agenda, topkids Wisselen en ruilen van dagen
icon, mobiele telefoon, topkids Alles te regelen via portaal én app
Wanneer voelde jij je weer kind?

Pas op! We werken met echte Toppers…

Vraag een rondleiding aan én kom zelf ervaren hoe de sfeer in onze kinderopvang is.
Alvast weten wie er dagelijks zorgt dat alles volgens plan verloopt?
Ontmoet ons team!

Ons Topteam!

Christa

Sanne

Steven

Meewerkend Coördinator

Kelly

Meewerkend Coördinator

Natalie

Het is toch je kind ;-)

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. Wil je meer weten over onze pedagogische visie? Klik dan hier!

Pedagogisch beleid

Nooit te oud om te leren

Alle veelgestelde vragen
mobiele versie website topkids, iphone

Kind kan de was doen met onze app!

Download onze Topkids kinderopvang app en ontvang gedurende de dag de belevenissen van uw kind(eren), waar en wanneer u dat wilt? Verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. Met de Topkids app kunt u op elk moment van de dag het dagboek en foto's van uw kind(eren) inzien, extra opvang, wissel en ruildagen aanvragen. Daarnaast kunt u snel en laagdrempelig een bericht sturen naar de pedagogisch medewerkers op de groep.

  

Bofkont! Er is nog een plekje

Ben je benieuwd hoe onze locaties er van binnen uitzien? Klik dan op de vestiging van je voorkeur. Een rondleiding aanvragen kan bij de vestigingen waar we nog plek hebben.

Wil je graag weten of er plek is, schrijf je dan geheel vrijblijvend en kosteloos in via de button hieronder. Wil je andere informatie over Topkids of de vestiging waar je je kind wil inschrijven? Dan kun je ons uiteraard ook eerst even bellen of mailen.

034 621 43 23
[email protected]

Direct inschrijven