Direct inschrijven Rondleiding

Kom je werken bij Topkids in Maartensdijk?

 

In Maartensdijk hebben wij verschillende vestigingen. Zo kun je bij Topkids Maartensdijk aan de slag op het kinderdagverblijf, de peuterplus of de buitenschoolse opvang. Heb jij een voorkeur of lijkt het je leuk om te combineren? We zijn op zoek naar nieuwe toppers! Is er een vacature bij die je aanspreekt? Dan komen we graag met je in contact!

Werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch topper bij Topkids krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Als vast gezicht op de groep bied jij samen met je collega’s de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteunt de kinderen op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht.

Wat neem je mee als je bij Topkids komt werken?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geeft Topkids jou?
Bij deze vacatures horen vaste contracturen, maar als je meer contracturen zoekt bekijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Het salaris ligt tussen de €2177 en €2964 bij 36 uur (schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op een prachtige locatie met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. We investeren in jouw ontwikkeling via onze Topkids Academie. Kortom, een top baan waar jouw inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd!

 

Topkids vacatures in Maartensdijk:

https://topkids.nl/werken-bij/pedagogisch-medewerker-maartensdijk/

https://topkids.nl/werken-bij/pedagogisch-medewerker-peuterplus-maartensdijk/

https://topkids.nl/werken-bij/pedagogisch-medewerker-bso-maartensdijk/

https://topkids.nl/werken-bij/pedagogisch-medewerker-in-opleiding/

 

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Esra of Tim via 030-2211003 of stuur een Whatsapp bericht via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.