Direct inschrijven Rondleiding

Activiteiten Coördinator

 

Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel kunt betekenen voor de ontwikkeling van kinderen? Een baan waar je al je organisatietalent, sociale skills én creatieve vaardigheden in kwijt kunt? Ben jij die creatieve verbinder met hart voor de buitenschoolse opvang? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een Activiteiten Coördinator BSO voor 10 uur per week en is een combinatiefunctie met één van de openstaande BSO vacatures in De Bilt, Maartensdijk of Zeist.

“ZORG JIJ VOOR HET KERSJE OP DE TAART..”

Wat ga je doen?
Als Activiteiten Coördinator voor de buitenschoolse opvang zorg je ervoor dat je de kwaliteit van ons activiteitenaanbod gewaarborgd blijft en tegelijkertijd naar een hoger level tilt. Bij Topkids werken we met zelfontwikkelde thema’s, welke vorm krijgen door een stukje kinderparticipatie en de creativiteit vanuit de teams. Samen met de meewerkend coördinatoren van de BSO’s ga je aan de slag om het Topkids activiteitenaanbod te blijven onderscheiden van andere kinderopvangorganisaties. We staan open voor jouw eigen creatieve ideeën om ons BSO-concept nóg beter te maken!

Jij hebt een begeleidende rol bij het tot stand komen van verschillende workshops op het gebied van sport, spel, natuur, techniek, theater, expressie, koken en muziek. Ook ga je op zoek naar interessante samenwerkingspartners in de omgeving en deel je in samenwerking met de afdeling Marketing en Communicatie van ons servicebureau ons toffe concept om zo een nog betere zichtbaarheid van Topkids te creëren voor nieuwe klanten en collega’s!

Wat neem je mee?
In deze functie is het belangrijk dat je een passie hebt voor de buitenschoolse opvang en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vind het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag van maken. Je weet je ideeën met flair en enthousiasme over te brengen op je collega’s en bent in staat om hen te inspireren en begeleiden. Je durft buiten de gebaande paden te gaan en kunt planmatig en gestructureerd werken. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel. Je hebt een flexibele werkhouding en bent met recht een organisatietalent te noemen!

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor een vast aantal uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid, en het salaris ligt tussen de €2478 en €3277 bij 36 uur (schaal 7). Ook kun je profiteren van diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, een goede verlofregeling, een fietsplan, kortingen op producten en andere fijne extra’s. Je komt te werken op prachtige locaties, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Esra of Tim via 030-2211003 of stuur een Whatsapp berichtje via 06-10260396 . Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie