Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Recruiter

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en initiatiefrijke recruiter die op korte termijn beschikbaar is, ter versterking van ons HR team. Houd je van aanpakken en draai je je hand niet om voor veel vacatures die zo snel mogelijk ingevuld moeten worden? Dan is dit dé functie voor jou!

Over Ons
Onze organisatie bestaat uit 4 aanbieders van professionele kinderopvang die als labels vallen onder de Samenwerkende Kinderopvang. Zo bundelen we de eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties met de kracht van een grote organisatie. Met ruim 500 medewerkers op circa 40 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. In deze functie ben je werkzaam op het servicebureau in Soest, samen met de collega’s van andere afdelingen die onze kinderopvanglocaties ondersteunen.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de invulling van alle vacatures voor onze kinderopvanglocaties. Je weet pedagogisch medewerkers te enthousiasmeren om bij één van onze labels te komen werken, maar zet ook je eigen creativiteit in om geschikte kandidaten te vinden en te benaderen. Je weet hoe je een goede vacaturetekst schrijft en denkt mee over de inzet van de meest effectieve wervingskanalen. Je brengt nieuwe initiatieven, activiteiten en verfrissende ideeën in. Je zorgt voor een efficiënt recruitment proces en alle administratieve handelingen rondom de sollicitatieprocedure. Je voert contractbesprekingen en verzorgt de standaard correspondentie. Ook leg je contacten met scholen om stagiaires te werven en organiseer je stagemarkten. Binnen deze functie werk je nauw samen met onze HR manager, HR assistenten, locatiemanagers en marketing- en communicatie adviseur.

Wat zoeken we in jou?
Je bent positief en praktisch ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen en kans snel schakelen. Ook laat jij je niet uit het veld slaan als je af en toe onder druk komt te staan. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve communicatieve vaardigheden. Je bent het liefst vier of vijf dagen beschikbaar. Verder:

Wat bieden wij je?
Een uitdagende functie, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Je komt te werken in een gezellige en sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor zeven maanden, met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 7, min € 2.435,- en max € 3.221,- bij 36 uur). Hiertoe behoren ook een pensioenregeling en eindejaarsuitkering. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Lera de Visser via 030-2211003.

Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. Reageren op deze vacature kan tot 15 september 2021.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie